Stuart Knowledge Sessions

Bij blijven op het gebied van technologie is geen lichte opgave, dat weten we bij Stuart. Er is veel informatie, al dan niet ‘gekleurd’ door verkoopsargumenten, en het is vaak zoeken naar relevantie voor uw bedrijf. Daar willen wij verandering in brengen door een reeks van webinars te organiseren over verschillende hot topics binnen de technologie, iets waar iedereen wat aan heeft!

We zetten in op interactieve webinars vol verdieping en inspiratie voor IT professionals. Als deelnemer krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen aan een expert in een bepaald vakgebied. Hiermee willen we u de mogelijkheid bieden om in korte tijd je kennis over een bepaald topic te boosten.

Wat staat er nog op de planning?

De volgende wordt binnenkort aangekondigd. Word je graag automatisch op de hoogte gehouden? Schrijf je dan gauw in.

Stuart Knowledge Sessions

Vorige edities

Een webinar gemist? Geen probleem! Hieronder vind je de replays terug, zodat je die kennis toch nog kan opdoen!

“Zeer interessant en knap uitgewerkt webinar. Dank daarvoor!” – Stijn
“Ik vond het alvast boeiend om te volgen en vind het een heel geslaagd concept dat je daar neerzet, waarbij je waarde creëert door innovatie tot zijn essentie te herleiden, zonder het commerciële daarin te betrekken, en ook de gevoeligheden niet uit de weg gaat. De setting en dynamiek die wordt bereikt tijdens de sessie, door het heel professioneel en interactief te maken, heeft zeker ook meerwaarde voor het kijkend publiek. Ik kijk alvast uit naar de volgende sessies.” – Joeri

OVER STUART

Alles draait bij ons om het ondersteunen van de flexibiliteit die bedrijven vandaag de dag nodig hebben. Dit doen we door een cloudpartner te zijn.

‘De cloud’ betekent voor iedereen iets anders, en iedereen trekt ook naar de cloud met een ander doel. Net om die reden noemen wij onszelf een cloudpartner en geen cloudprovider.

Wij streven er naar meer te doen dan enkel een juiste oplossing te zoeken. Onze mensen zijn bij u ter plaatse en staan u bij in het ganse proces van testen, uitrollen en ondersteunen. Dit alles in een veilige omgeving en met een continue bereikbaarheid.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

Neem nu contact op