STUART KNOWLEDGE SESSION #2: 5G

Het afgelopen jaar hoorden we regelmatig over de uitrol van 5G in België, maar is het dan zo speciaal? Wat is dan mogelijk dat nu met 4G niet mogelijk is? Wat zijn de voordelen, wat zijn de nadelen? 

We lezen dat 5G een mobiele communicatietechnologie van de vijfde generatie is, een verzameling van technologieën die ervoor zorgen dat mobiel internet sneller en betrouwbaarder is. Zal 5G het eerste mobiele netwerk kunnen bieden met dezelfde garanties die we ook kennen van het bekabelde netwerk? Denk hierbij aan snelheid, latencies, SLA’s en garanties, QoS.  

Hoe zit het met de technologische kant, wat zullen de concrete toepassingen zijn, en wat is de impact voor B2B-toepassingen?  

Tijdens de tweede editie van de Stuart Knowledge Sessions vertelde Robin Leblon van Citymesh, de eerste B2B-operator in België met een 5G licentie, je alles over 5G.  

Replay bekijken? Laat je gegevens hier achter

Spreker Robin Leblon

Robin Leblon

Robin Leblon is Chief Technology Officer bij Citymesh, de eerste B2B-operator in België met een 5G-licentie. Robin is gespecialiseerd in het opvolgen van de trends binnen technologie en helpt bij de uitrol van 5G bij bedrijven in verschillende markten. Hij combineert een doelgerichte aanpak met vergaande innovatie wat hem een connectiviteitsexpert maakt. Hij is gepassioneerd om het volledige potentieel van B2B 5G-netwerken verder te ontdekken en deelt graag zijn kennis over 5G met anderen.

Webinar partner

Dit webinar is onderdeel van de Stuart Knowledge Sessions, een reeks interactieve webinars vol verdieping en inspiratie voor IT professionals. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om vragen te stellen aan een expert in een bepaald vakgebied. Hiermee wil Stuart IT professionals de mogelijkheid bieden om in korte tijd hun kennis over een bepaald topic te boosten.

“Ik vond het alvast boeiend om te volgen en vind het een heel geslaagd concept dat je daar neerzet, waarbij je waarde creëert door innovatie tot zijn essentie te herleiden, zonder het commerciële daarin te betrekken, en ook de gevoeligheden niet uit de weg gaat. De setting en dynamiek die wordt bereikt tijdens de sessie, door het heel professioneel en interactief te maken, heeft zeker ook meerwaarde voor het kijkend publiek. Ik kijk alvast uit naar de volgende sessies.” – Joeri

OVER STUART

Alles draait bij ons om het ondersteunen van de flexibiliteit die bedrijven vandaag de dag nodig hebben. Dit doen we door een cloudpartner te zijn.

‘De cloud’ betekent voor iedereen iets anders, en iedereen trekt ook naar de cloud met een ander doel. Net om die reden noemen wij onszelf een cloudpartner en geen cloudprovider.

Wij streven er naar meer te doen dan enkel een juiste oplossing te zoeken. Onze mensen zijn bij u ter plaatse en staan u bij in het ganse proces van testen, uitrollen en ondersteunen. Dit alles in een veilige omgeving en met een continue bereikbaarheid.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

Neem nu contact op