Veeam Cloud Connect

Maakt uw bedrijf al gebruik van Veeam? Dan is Veeam Cloud Connect voor u een snelle en veilige manier om back-ups te maken in de cloud, en deze op 1-2-3 volledig terug te zetten indien het moet.

Probeer nu Veeam Cloud Connect gratis

Geen slapeloze nachten meer met Veeam Cloud Connect.

Met Veeam Cloud Connect plaatsen en bewaren we uw back-ups automatisch off-site, zonder de kosten en complexiteit die een off-site structuur normaal met zich meebrengt. Het is een add-on van u uw huidige Veeam infrastructuur. U hoeft dus geen nieuwe hardware aan te kopen. Het is een snelle, veilige én geïntegreerde manier om back-ups te maken in de cloud en deze ook in no time terug te restoren indien het moet. 

5 redenen waarom wij Veeam Cloud Connect aanbevelen

 1. Eenvoudig en snel aan de 3-2-1 regel voldoen

  Volgens deze regel heeft u 3 kopieën van uw data nodig, bewaard op 2 typen opslagmedia, waarvan 1 kopie offsite. Door Veeam Cloud Connect past u deze regel perfect toe, zonder onnodig geld en middelen te investeren.

 2. Meer veiligheid zonder de controle te verliezen

  U behoudt zelf de toegang en volledige controle over uw data in de cloud. Daarbij blijft u altijd op de hoogte van alles wat er gebeurt, en kan u elk detail opvolgen. U heeft uw eigen sleutel, en dat alles lokaal en eenvoudig.

 3. Een snelle en efficiënte disaster recovery service

  Wanneer er bij u iets misloopt, waarborgen wij het snel herstel van al uw data, applicaties en andere IT-processen. We zorgen ervoor dat u al binnen enkele minuten terug aan de slag kan.

 4. Snelle & eenvoudige configuratie met Stuart

  Een kleine toevoeging in uw configuratie is al voldoende om al uw back-ups te synchroniseren met ons datacenter.

 5. Een lokaal, flexibel en kostenefficiënte beveiliging

  U betaalt alleen voor wat u zelf gebruikt met ons flexibel systeem. Doordat u zelf het toezicht behoudt kan u snel schakelen en maandelijkse aanpassingen doen, voor meer of minder ruimte in de cloud.

 

Waarom wachten?

Start vandaag 30 dagen gratis!

logo-partners