Managed Hosting

U focust op uw business wij zorgen voor het IT-luik. Wij ontzorgen u zodat u zich kan bezighouden met wat echt belangrijk is voor uw onderneming.

U bent in goede handen

Elke IT-infrastructuur is anders. Wij zorgen ervoor dat wij voor uw onderneming de juiste Managed Hosting oplossing kunnen aanbieden. Wij werken voor u een totaaloplossing uit die bij u past. Van het managen van uw hardware- en netwerklaag  tot de gehele infrastructuur.  Wij kunnen instaan voor het complete, dagdagelijkse beheer van uw omgeving. U vraagt, wij realiseren.

Ligt uw focus op het ontwikkelen van een applicatie dan kunt u bij ons terecht voor het operationele beheer ervan. Wij volgen uw applicaties 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Persoonlijk en direct contact

20160823_Stuart_V2-35

Wat doen wij voor u?

  • Dagelijks beheer van uw server en applicaties
  • Regelmatige updates (patches)
  • 24/7 monitoring
  • Alerting via sms, e-mail, …
  • Back-up en restore
  • Application deployment
  • Security audits
  • Toegewezen eigen engineers

Managed Hosting in Detail

Ontdek meer over onze managed hosting oplossingen

Dagelijks beheer

Elke server en applicatie heeft nood aan een goed dagelijks beheer. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat uw omgeving in perfecte staat is en blijft. Op deze manier kunnen we een maximale uptime garanderen van uw applicaties.

U bepaalt tot welk niveau wij dit beheer voor u uitvoeren, van het operating system over de applicatie tot aan de volledige outsourcing van de operationele werking.

Waar u ook voor kiest, alles gebeurt met het nodige overleg en in volledige transparantie.

 

 

Uw Dev, onze Ops

Als uw focus op de ontwikkeling van applicaties ligt, dan kan u bij ons terecht om deze 24/7 online te houden.

Wij nemen alle operationele taken op ons, ook buiten kantoortijd. Daarnaast werken we nauw samen met u om uw business te ondersteunen en alles vlot te laten verlopen.

 

 

24/7 monitoring

U bepaalt wat belangrijk is. Naast het operating system en het netwerk nemen we de volledige application stack mee op in onze monitoring.  Ook als dit niet standaard applicaties zijn.

Onze engineers reageren dag en nacht op elke melding.

U krijgt een real-time zicht op uw omgeving. Op basis van historische data kunt u ook een trendanalyse uitvoeren.

 

Dedicated engineers

Een persoonlijk contact is belangrijk. Voor elke klant worden minstens twee vaste engineers aan een project toegewezen. Op deze manier behoudt u de continuïteit in de samenwerking.

DOWNLOAD ONZE ONEPAGER 'MANAGED HOSTING'

Download onze Onepager ‘Managed Hosting’

Onepager Managed Hosting

Security

De veiligheid van uw data is altijd een prioriteit. Daarom worden uw systemen voortdurend up-to-date gehouden door het toepassen van de nodige patch updates. Op netwerkniveau zorgen we ervoor dat uw firewall goed ingesteld staat.

Onze eigen systemen worden regelmatig onderworpen aan remote security scans. Dit kan als u er voor kiest ook bij u voorzien worden.

Wij zijn ISO27001-gecertifieerd.

 

MCSC kiest voor een performante en betrouwbare cloudpartner

Lees meer

Continuïteit van uw bedrijf ook als de stroom uitvalt.

Lees meer

Een performant en flexibel cloudverhaal bij partner MCSC

Lees meer

Ontdek de nieuwe cloud trends op het Cloud forum

Lees meer

Onze klanten spreken

We zochten naar een partij die meer doet dan enkel storage en processorkracht aanbieden. Een partner die meedenkt en begeleidt.

We vertrouwen in Stuart. Hun technische kennis en bereidheid om mee in ons verhaal te stappen gaven de doorslag.

Kristof Poppe, IT-manager van Gimv

100% beschikbaarheid is een state of mind, je moet daarmee opstaan en gaan slapen, en wij kunnen dat alleen maar door ons te laten omringen door partners die daar ook van doordrongen zijn en het aandurven om die uitdaging aan te gaan. In Stuart hebben we op dit vlak de ideale partij gevonden.

Maarten Verwaest, CEO van Limecraft

In 2014 schreven we binnen CM een Digitaal Transformatie strategie. Wij zien Stuart als één van de bouwstenen om deze strategie en transformatie te verwezenlijken.

Door hun expertise en kennis kunnen we een versnelling hoger wanneer nodig. We konden op hen rekenen om moedige beslissingen te nemen. Ze durven en ze zijn heel agile om deze transformatie als een gesmeerde motor te laten lopen.

Steve de Veirman, Digital Transformation Manager van Christelijke Mutualiteiten