Videocase: MCSC

Uiteraard dient een cloudverhaal stabiel en performant te zijn dat is allicht de basis. Maar het moet verder reiken dan dat.

9 sep, 2016 Kirsten Ujvari

MCSC levert totaaloplossingen op IT-vlak aan KMO’s in België. 5 jaar geleden hebben ze gekozen om met Stuart samen te werken omdat ze een cloud partner zochten waarop ze konden. Een partner die bereikbaar en vooral ook betrouwbaar is.

‘Uiteraard dient een cloudverhaal stabiel en performant te zijn dat is allicht de basis. Maar het moet verder reiken dan dat. Voor ons is het direct contact zeer belangrijk.  Dit is ook één van de redenen waarom we gekozen hebben om met Stuart samen te werken. Hun flexibiliteit en hun bereikbaarheid zijn voor ons twee zeer cruciale factoren. Bij sommige andere partners waren we slechts een nummer. Het gaat er absoluut niet over dat we hen continu moeten bellen. We zochten een partner die er is wanneer een probleem zich stelt en hierop zeer snel en efficiënt kan reageren. Dat is een partner waarop ik kan vertrouwen en ook vooral ook mijn klanten.’

Interview met Marcel Wayenbergh, founder & managing director van MCSC

 

 

Deel dit artikel

Facebook Twitter Linkedin