MCSC kiest voor een performante en betrouwbare cloudpartner

De garantie van flexibiliteit, snelheid en performantie

8 sep, 2016 Kirsten Ujvari

Meer dan een betrouwbare partner

MCSC (Micro Computer Service Center) levert totaaloplossingen op IT-vlak aan KMO’s in België. “Onze klanten zijn die ondernemingen die geen eigen IT-afdeling hebben. Wij ontzorgen de KMO op het gebied van IT en lossen al hun problemen hieromtrent op”, verklaart eigenaar Marcel Waeyenbergh. “Het directe contact is enorm belangrijk voor ons en onze klanten. Wij nemen de bezorgdheid van hun IT uit handen en lossen alles op en dat vraagt een groot vertrouwen”, zegt Marcel.

De nood van de KMO voor een cloudoplossing

De nood om bij MCSC cloud services aan te bieden komt rechtstreeks van de klant. “We zijn er nu al jaren mee bezig en klanten willen nog altijd hetzelfde. Overal en altijd kunnen werken. Dat is een zeer acute behoefte van deze kleine KMO’s. Voor onze klanten zijn er dan een aantal mogelijkheden. Of hij gaat volledig zelf investeren in IT-infrastructuur of hij brengt hiervan een stuk of zelfs alles in de cloud. Mijn klanten kiezen in één van de twee gevallen voor de cloud.”, zegt Marcel.

De klanten van MCSC stappen graag mee in het cloudverhaal omdat ze er een onmiddellijk direct voordeel in zien. Denken we maar aan flexibiliteit, overal en altijd beschikbaar zijn, stabiliteit en performantie.

“Als mijn klant al deze voordelen wil hebben, kan dat gigantische investeringen met zich meebrengen als je niet in het cloudverhaal wilt passen. Daarom is de overgang naar de cloud voor hen zo duidelijk. Met de juiste cloudoplossing geven we hen flexibiliteit op vlak van oa. resources. We kunnen ook zeer snel op hun noden van de markt inspelen en de nodige aanpassingen doen zodat ze op hun beurt ook zeer snel naar hun klanten kunnen reageren; klant per klant, moment per moment.” zegt Waeyenbergh.

De garantie van flexibiliteit, snelheid en performantie

“Om de juiste cloudoplossingen naar onze klanten toe aan te bieden, zochten wij iemand die net zoals ons persoonlijk direct contact enorm belangrijk vindt en in zijn bedrijfswaarden met zich meedraagt.” vertelt Marcel. “Als je je klant flexibiliteit, stabiliteit en performantie garandeert, moet je dat ook kunnen waarmaken. Onze klant wilt één direct contact en één aanspreekpunt. Dit is ook dé reden dat we gekozen hebben om met Stuart te werken.” zegt Marcel. We willen samenwerken met iemand waar we ons geen nummer voelen. Een partner die bereikbaar is en waarmee we persoonlijk contact hebben. Iemand die meedenkt en dezelfde taal spreekt. Daarom werken we zo graag met Stuart omdat ze volledig in lijn zijn met onze bedrijfswaarden” verklaart Marcel.

“Daar de vraag van onze klant meer en meer naar cloudoplossingen gaat, is het partnership met Stuart ook heel belangrijk geworden de laatste jaren.” zegt Marcel. “Stuart is voor ons zoveel meer dan een partner. We weten dat we op hen kunnen rekenen als er iets zich voordoet. Een nummertje trekken en dan wachten tot men ons terug opbelt is niet wat wij onze klant willen vertellen. Die wil terecht een directe oplossing voor een acuut
probleem en dat is wat Stuart ons ook kan garanderen.”

Wij spreken dezelfde taal

“Voor ons is het belangrijk dat wij altijd eerst aan de eindklant denken. Alles wordt in het werk gesteld om hen zo snel mogelijk verder te helpen en een onmiddellijke oplossing beloftes naar de klant toe waar te maken. We willen vooral dezelfde taal met hen spreken. MCSC mag niet wakker liggen van die zaken. We helpen hen te groeien, mee te denken met hun problemen en samen oplossingen te zoeken.” zegt Pepijn Palmans, managaging director van Stuart

Deel dit artikel

Facebook Twitter Linkedin