Het verhaal van...

Bij Stuart willen we een verhaal vertellen.

9 mei, 2017 Kirsten Ujvari

Bij Stuart willen we een verhaal vertellen. We staan erop iedereens gezicht te kennen.  Op de grootste IT-beurs in België, Infosecurity, vertelde we het verhaal van onze klanten en partners via een verhalengalerij cartoonstijl. Graag delen we dit verhaal met jullie.

Steve de Veirman, Digital Strategy Manager bij CM

“In 2014 hebben we binnen de brede vloot van CM een digitale Transformatiestrategie uitgewerkt. Stuart was één van de eerste partners die met ons mee in zee ging, en die sindsdien structureel meebouwt aan de nieuwe technologische visie voor CM.

Stuart is de toetssteen van de tactische en strategische keuzes die we moeten maken. Dankzij de kennis en de drive van hun team konden we vaak net de cruciale versnelling hoger schakelen in de bouw van het nieuwe Web-ecosyteem, de vernieuwde technologie stack, de nieuwe infrastructuur maar ook rond de introductie van Continuous Integration & Development. We konden steeds rekenen op moedige keuzes van hen, durf en een Agile ritme zodat we onze transformatie motor continu konden laten doorlopen.”

 

steve de veirman 400 x 400 px the story of steve CM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kristof Poppe, IT-manager bij GIMV

Gimv is een naam als een klok. Ze is in heel Europa actief en heeft reeds drie decennia ervaring in private equity en venture capital. De organisatie, met hoofdkantoor in Antwerpen en satellietkantoren in Den Haag, Parijs en München, beheert momenteel 1,8 miljard euro activa en stelt 110 medewerkers tewerk.

“Van in het begin was er een zeer goede klik met de mensen van Stuart. We zochten naar een partij die meer doet dan enkel storage en processorkracht aanbieden. Een partner die meedenkt en begeleidt. We vertrouwen in Stuart. Hun technische kennis en bereidheid om mee in ons verhaal te stappen gaven de doorslag. We hebben nog een mooi traject met hen af te leggen.”

Kristof Poppe Cartoon the story of kristof poppe gimv

 

 

 

 

 

 

 

 

Karolien Geerts, Business Manager bij Hewlett Packard Enterprises

Als u aan het werelbefaamde bedrijf Hewlett Packard Enterprises denkt, denkt u aan totaaloplossingen voor alles wat enigszins met een datacenter te maken heeft.

“Vandaag kopen bedrijven servers en hardware van Hewlett Packard Enterprise. Zij wensen diezelfde SLA’s en zelfde garanties van kwaliteitshardware ook terug te vinden in een cloudpartner. Wij hebben in Stuart een partner gevonden op dezelfde lijn als ons zit door dezelfde hoogkwalitatieve klantengaranties te garanderen en voor 100% klantentevredenheid te gaan.”

karolien 400 x 400 px the story of karolien geerts HPE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maarten Verwaest, Managing Director van Limecraft

Het Belgische Limecraft werd in 2010 opgericht door Maarten Verwaest en levert oplossingen om het beeldmateriaal van films, reportages, … en de distributie ervan te optimaliseren. Met ‘Flow’ biedt Limecraft een cloudoplossing aan om de verschillende stadia in het productieproces – van de ruwe opnames tot het eindresultaat – te automatiseren.

“Limecraft had nood aan een ultraredundant, performant en veilig platform om 100% garantie te kunnen bieden aan onze klanten. Wij claimen 100% uptime van onze systemen naar onze klanten. Dat is vaak vloeken in de kerk. 100% uptime is een state of mind en wij kunnen dat alleen maar door ons te laten omringen met de juiste partner. Bij Stuart hebben we de ideale partij gevonden.”

maarten verwaest 400 x 400 px the story of maarten verwaest limecraft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gaétan Ongena, cloud engineer bij Stuart

“Elke nieuwe technologie, alvorens die op de markt komt, zetten we in labo’s op. We krijgen ruimschoots de tijd om met deze technologie aan de slag te gaan en ermee te spelen. Door het aantal jaren ervaring die we op die manier opdoen, kunnen we onmiddellijk met deze technologie werken wanneer die op de markt komt. Een bedrijf moet aldusdanig niet meer investeren om de juiste kennis te vergaren. Dat hebben wij al voor hen gedaan. Dit is voor hen een kostenefficiënt plaatje dat niet te onderschatten is. Je moet nu eenmaal snel vooruit. Wij moeten in staat zijn steeds dat stapje voor te blijven.”

gaetan 400 x 400 px the story of gaétan ongena stuart

Deel dit artikel

Facebook Twitter Linkedin