Meer dan een cloudpartner

Wij streven er naar meer dan een juiste oplossing te zoeken. Meer dan een cloudpartner. Onze mensen zijn bij u ter plaatse en staan u bij in het ganse proces van testen, uitrollen en ondersteunen. Dit alles in een veilige omgeving en met een continue bereikbaarheid.

Ontdek onze heldere oplossingen

De USP’s waar we 100% voor gaan

Lokaal & bereikbaar

Onze cloud engineers staan 24/7 ter uwer beschikking en komen tot bij u indien nodig. Wij zijn meer dan uw cloudpartner. We spreken uw taal en begeleiden u persoonlijk. Bij ons bent u geen nummer. Net als onze mensen blijft ook uw data dichtbij huis veilig opgeslagen in België.

Agiliteit & flexibiliteit

U bepaalt welke diensten u afneemt en u heeft als klant de flexibiliteit om dit dagelijks aan te passen. Door deze snelheid en onmiddellijke schaalbaarheid houdt u volledige controle over uw IT en kunt u snel op uw noden inspelen.

Enterprise mindset

Bij Stuart spreken we uw taal. Door onze solide partnerships met gerenommeerde bedrijven als VMware, HPE, Veeam, OpenStack,... realiseren we voor u een naadloze integratie en implementatie van uw gehele IT-infrastructuur.

Nog meer voordelen

Belgische datacenters

Uw data wordt redundant opgeslagen in onze drie Belgische datacenters waardoor ze binnen onze landgrenzen blijft.

ISO27001 gecertifieerd

Met het ISO27001-certificaat bieden we u een uitgebreide garantie voor de veiligheid van uw data.

100% veilig

We maken gebruik van de hoogste standaarden en laatste technologieën op gebied van encryptie, toegangscontrole en netwerkbeveiliging.

Pro-actief

Regelmatig bekijken we uw omgeving en adviseren we u zodat u uw omgeving kan bijsturen waar nodig. Zo kunt u optimaal omgaan met uw resources en kosten.

Kostenefficiëntie

U bepaalt zelf wat u nodig heeft. U betaalt wat u gebruikt. Hierdoor zijn er geen verrassingen op het einde van de rit.

Uw data, uw eigendom

Uw data blijft ten allen tijde uw eigendom. Wij kunnen u steeds een kopie van uw data bezorgen.

Solide en erkende bouwstenen

Diepgaande partnerships met VMware, HPE, OpenStack, Veeam, Microsoft,... zorgen voor het realiseren van een naadloze integratie en implementatie. Onze mensen staan niet enkel in direct contact met de supportdiensten maar ook met de engineers van onze partners.

Vooruitstrevend

Wij investeren in onze mensen en geven hen tijd om in een eigen labo de nieuwste technologieën te ontwikkelen. Wij durven zeggen dat wij 2 jaar voorlopen op andere partners. Door onze snelheid en vooruitstrevendheid bent u ook steeds een stapje voor op uw concurrenten.

Duidelijke SLA's

Onze heldere SLA's garanderen u volledige transparantie in onze samenwerking. Dit geeft u als klant het recht om ons aan te spreken op onze dienstverlening en ons geeft het continu de motivatie om het steeds beter te doen.

Team

Dagdagelijks investeren we in onze mensen door hen tot volle ontplooïng te laten komen en hen met de nieuwste technologieën in contact te brengen.

Dit team zorgt ervoor dat we onze merkbelofte dagdagelijks waarmaken en steeds die stap voor blijven in de cloud.

Elke medewerker is gespecialiseerd in zijn eigen discipline; van administratie, ontwikkeling en support tot business development en marketing.

Team Picture

Jobs

Stuart is een snel groeiende onderneming op de Belgische markt. Wij zijn steeds op zoek naar dynamische, gedreven mensen die ons team willen vervoegen.

Account Manager

Meer weten

Spontane sollicitatie

jobs@stuart.be