Al terug van uw cloudavontuur?

In het begin klonk het allemaal fantastisch. De cloud is schaalbaar, flexibel en efficiënt – perfect voor een agile bedrijfsklimaat. Maar ondertussen haalt 80% van de bedrijven bepaalde workloads terug uit de cloud. Veel organisaties die eerst enthousiast overstapten, houden er een kater aan over. Waar loopt het fout en hoe maakt u er alsnog een succes van?

Mik op meer dan verandering.
Mik op verbetering.

Veel organisaties verplaatsen workloads naar de cloud omdat ze de volgende stap willen zetten in hun IT-strategie.

Vaak verandert de data dan wel van locatie, maar blijft de organisatie gewoon verderwerken zoals ze gewoon is, met dezelfde operationele zorgen én met minder flexibiliteit en controle.

Hoe zorgt u dan dat de stap naar de cloud een verbetering wordt, en niet gewoon een verandering? In deze video ontdekt u onze visie.

5 vragen die u moet stellen voor u
naar de cloud trekt (en niet erna)

Wilt u echt iets bereiken met cloud? Neem een stap terug, begin met een schone lei. Het succes van een cloudproject hangt af van hoe goed de strategie is. In onze whitepaper leest u de 5 vragen die elk bedrijf zou moeten stellen voor het naar de cloud trekt. En onze antwoorden daarop.

“We merken dat klanten die met ons in zee gaan hun focus verleggen van operationele taken zoals patching, backup en monitoring, naar hoe verbeterde applicaties voordelen kunnen bieden aan hun eindgebruikers. Ze werken aan nieuwe integraties, ze verbeteren applicatieprestaties en gaan op zoek naar innovatie.”

Pepijn Palmans,
Managing Director bij Stuart

Zo pakt u cloudtransformatie écht goed aan.

Naar de cloud migreren betekent keuzes maken. En om de juiste keuzes te maken heeft u expertise, ervaring en een frisse blik nodig.

Daarom zetten we bij Stuart in op bereikbaarheid, klantenkennis en een no-nonsense aanpak. Met een uitgekiende strategie en duidelijke verwachtingen maakt u van cloud een succes.

Home Company Services Insights Contact

©2020 STUART • Alle rechten voorbehouden • info@stuart.be